Naar buiten

Een gezonde balans te creëren tussen werk en privé

 

Krijg weer grip op je werkweek. Structuur, efficiëntie en focus verkrijgen door een ideale dagindeling te creëren met behulp van de nieuwste timemanagement technieken. Hiermee een werkbare gezonde work-life balance ontwerpen.

Shakespeare zei “All the world’s a stage”.

De resultaten uit mijn werkplekanalyse worden verdeeld onder de volgende domeinen:

OffStage – Je dagelijkse routines optimaliseren die jou energie geven.
BackStage – Een start-up en de shut-down routine ontwikkelen van je werkdag.
FrontStage – Je werkzaamheden waar je voor betaald wordt slim plannen.

Het resultaat hiervan is: je hebt je ideale week ontworpen. Jóuw week met jouw specifieke taken die bij je functie(s) horen, efficiënt verdeeld over je werkweek.

Ik bied je een methode aan die rekening houdt met de weerbarstige dagelijkse praktijk. Je gaat de boel efficiënter aanpakken en niet alleen maar harder werken. Door je agenda, takenlijst en mailbox slimmer in te zetten krijg je weer grip op je werkweek. En we houden rekening met die onverwachte zaken die hoe dan ook komen.

 

“Als je schaarste aan tijd ervaart, dan ervaar je waarschijnlijk ook schaarste op andere vlakken in je leven. Schaarste aan geld, liefde, eigenwaarde, energie? Die schaarste ‘conditie’ los je niet op met wat e-mail tips en een slim to-dolijstje.”

Frank Bijl

Aanpak:

1. Ik kom naar jullie toe voor de intake.
2. Werkplekanalyse: een onderdeel van de intake is dat ik meekijk als jij aan het werk bent. Vaak doe je ‘onbewust’ (routinematig) dingen als je aan het werk bent. Bijvoorbeeld typen én antwoord geven op een dringende vraag. Dit lijkt heel efficiënt…
3. Je ontvangt een programmavoorstel gebaseerd op de intake én mijn observatie.

Grip op je werkweek. Structuur, efficiency en focus verkrijgen door een ideale dagindeling te creëren met behulp van de nieuwste timemanagement technieken. Hiermee een werkbare gezonde work-lifebalance ontwerpen. 

contact opnemen

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem contact met me op! Dan plannen we een vrijblijvende belafspraak van 15 minuten. Aan dit gesprek zijn natuurlijk geen kosten verbonden. Ik behandel je vraag en gegevens uiteraard discreet.

11 + 13 =

 

Teamtraining en individuele coaching in heel Nederland en in de provincie Antwerpen.

Natuurlijk kun je mij ook altijd bellen:
023 – 526 94 48